Πέμπτη 2 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ 72 - 76
"Κοιμήθηκε" στην επανάληψη

Ασχημο ποδαρικό στην έδρα του πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ που για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα ηττήθηκε χτες στο Αλεξάνδρειο από την ισπανική Εστουντιάντες με 76 - 72.

Ετσι θα λέγε κανείς ότι πήγε... χαμένη η μια από τις δυο νίκες εκτός έδρας του μέχρι τώρα απολογισμού του στην Ευρωλίγκα.

Ενα απογοητευτικό β' μέρος, τα πολλά λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ (17 συνολικά) και η απώλεια των ριμπάουντ, ιδιαίτερα σε καθοριστικά σημεία ήταν τα στοιχεία που έκριναν το χτεσινό παιχνίδια.

Στην αντίπερα όχθη οι Ισπανοί παρουσιάστηκαν πιο... διαβασμένοι και με ηγέτη τον Ουίσμπι που ήταν ασταμάτητος κατάφεραν να φθάσουν στην επιτυχία. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα και με κορυφαίο τον Μακρέι κατάφερε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας 8 πόντων στα μισά (29 - 21). Ομως οι παίκτες της Εστουντιάντες κατάφεραν να μειώσουν στο ημίχρονο σε 34 - 38.

Στα μισά της επανάληψης οι Ισπανοί πέρασαν μπροστά στο σκορ με 52 - 48 και από κει και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα για αυτούς.

Παρά το ξύπνημα του Στογιάκοβιτς η ομάδα της Θεσσαλονίκης εντούτοις δε φαινόταν ικανή να ανατρέψει τη διαφορά.

Από την ελληνική ομάδα ξεχώρισαν οι Μακρέι στο α' μέρος και ο Στογιάκοβιτς στο β' ενώ από τους Ισπανούς ο Ουίσμπι έκανε τη διαφορά.

ΠΑΟΚ: Μπουντούρης 3 (1), Κακιούσης 8 (1), Στογιάκοβιτς 21 (3), Μπαλογιάννης 4 (1), Ρόουαν 14 (2), Μοράλες 4, Μακρέι 11, Αντινσον 5 (1), Γιαννούλης 2.

ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ: Τόμπσον 6, Ουίσμπι 21, Εσκουντέρο 3 (1), Γκαρθία 6, Χιμένεθ 9, Μπαρθένας 7, Αζόφρα 13 (1), Ντε Μιγκέλ 7, Βεθίνα 4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ