Σάββατο 11 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Η ώρα της αλήθειας για ΠΑΟ και Αρη

Οι δύο ομάδες παίζουν αύριο τα πρώτα ντέρμπι τους κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Ες αύριον τα σπουδαία της 3ης αγωνιστικής. Στις 18.40 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη και στις 21.00 ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ. Ντέρμπι για γερά νεύρα, αλλά και για συμπεράσματα. Τον Ολυμπιακό τον μάθαμε μετά από το εντυπωσιακό σερί των επιτυχιών του σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Το ίδιο γνωστή είναι και η ΑΕΚ από τα παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα και το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αύριο θα φανούν οι πραγματικές δυνατότητες των άλλων δύο διεκδικητών του τίτλου. Ο Αρης παραμένει κι αυτός αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά σήμερα δίνει ουσιαστικά το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της περιόδου. Επιπλέον, έχει να αντιμετωπίσει έναν λαβωμένο και κουρασμένο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ντ. Ιβκοβιτς προέρχεται από συνεχή ταξίδια και δύσκολα παιχνίδια, ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Φασούλα και του τιμωρημένου Βούκσεβιτς. Ισως, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός θα έχει στη δύναμή του μόλις 7 ετοιμοπόλεμους παίκτες, ενώ τη δεκάδα θα συμπληρώσουν τρεις εκ των Ζεβροσένκο, Ζουρπένκο, Μίχαλο και Καραπλή.

Το πρώτο ντέρμπι για ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις. Αλλο όμως να κερδίζεις αντιπάλους στο ευρωπαϊκό κύπελλο κι άλλο την ΑΕΚ του Γ. Ιωαννίδη και των πολλών εναλλακτικών λύσεων. Είναι το πρώτο ντέρμπι για την ομάδα του Λ. Σούμποτιτς, η οποία αναμένεται ως τυπικά γηπεδούχος να έχει στο πλευρό της πάνω από 10.000 θεατές. Για την ΑΕΚ το παιχνίδι είναι οριακό, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Κολντεμπέλα.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες του Περιστερίου με τον Ηρακλή και του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, στοιχείο που προσδίδει ενδιαφέρον στις συναντήσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά, αλλά ποτέ μην πεις ποτέ. Επιπλέον η επιστροφή του Μάξεϊ στο Περιστέρι με τη φανέλα του Ηρακλή, έχει ένα επιπλέον ενδιαφέρον.

Στη Λάρισα η τοπική ομάδα αναζητεί την πρώτη της νίκη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα επιδιώξει το Ηράκλειο που φιλοξενεί το Σπόρτιγκ. Η ομάδα των Πατησίων δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και στο Ηράκλειο θα φανούν οι πραγματικές της δυνατότητες.

Στην Παιανία ο Παπάγου υποδέχεται τη Δάφνη με στόχο την πρώτη του φετινή νίκη.

  • Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, το Μαρούσι υποδέχεται σήμερα στις 19.00 τους Αμπελοκήπους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ