Σάββατο 11 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ ΣΟΥΠΕΡ - ΚΑΠ
Ιδια γεύση

Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός συναντώνται όπως και πέρσι στον τελικό του Σούπερ - Καπ

Επίσημη πρώτη για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πόλο σήμερα, που διεξάγεται ο τελικός του Σούπερ Καπ μεταξύ της πρωταθλήτριας Βουλιαγμένης και του Κυπελλούχου Ολυμπιακού.

Επιστροφή στο παρελθόν θα 'λεγε κανείς, αφού και πέρσι οι σημερινοί αντίπαλοι είχαν συναντηθεί στον ίδιο τελικό, μόνο που τα πράγματα ήταν αντίστροφα, αφού πρωταθλητές ήταν οι "ερυθρόλευκοι".

Οι μπέμπηδες της Βουλιαγμένης που η περσινή περίοδος ήταν η καλύτερη της ιστορίας τους, αφού κατάφεραν εκτός του πρωταθλήματος, να στεφθούν και κυπελλούχοι Ευρώπης.

Ετσι, ακολουθώντας το περσινό παράδειγμα, όταν στον 1ο τελικό είχαν νικήσει τον Ολυμπιακό με 10 - 7, και φέτος φιλοδοξούν να ανοίξουν τη χρονιά πάλι με τρόπαιο.

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα είναι λίγο - πολύ γνωστή, αφού, ακολουθώντας τη συνήθη τακτική, δεν κατέφυγε σε μεταγραφές παικτών από άλλες ομάδες.

Αντίθετα, στο σύλλογο του Πειραιά μετά τις νέες μεταγραφές η ομάδα προσπαθεί να δεθεί. Πρόβλημα υπάρχει με τον Βαφειάδη που υποφέρει από τους προσαγωγούς, αλλά όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι των "ερυθρολεύκων" θα είναι έτοιμος για το σημερινό αγώνα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΕΑΚΑ και θα αρχίσει στις 17.15 (απευθείας μετάδοση ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ