Παρασκευή 17 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Μυστήριο με Ιορντανέσκου

Εμπλοκή στην υπόθεση Ιορντανέσκου προέκυψε χτες και επίσημα, μ' αφορμή την έλευση του τεχνικού (Πέμπτη) για να είναι παρών στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Στουρμ Γκράτς. Στο προσκήνιο επανήρθε η συμφωνία που φέρεται να 'χει με την ΠΑΕ, σύμφωνα με την οποία από την 1η Γενάρη επρόκειτο να πάρει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η εταιρία υποστήριξε πως τον Ιορντανέσκου ενδιαφέρει η παρακολούθηση του Ντόμπος (στέλεχος της Εθνικής Ρουμανίας) επισημαίνοντας ότι την ΑΕΚ δεν την απασχολεί θέμα με τον Ρουμάνο προπονητή. Πρόσθεσαν ακόμα ότι δε σκέφτονται αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αφού "έχουμε προπονητή και μάλιστα ικανό".

Απορίες όμως προκάλεσαν και δηλώσεις του Ρουμάνου σύμφωνα με τις οποίες: "Δεν έχουμε γραπτή συμφωνία, αλλά συμφωνία κυρίων. Μιλάω συχνά, ίσως τον επόμενο χρόνο είναι η ομάδα που θα επιλέξω. Θέλω να πάω αλλά από τη νέα σεζόν, τώρα θέλω να οδηγήσω την Εθνική στο Μουντιάλ". Τελικά υπάρχει ή όχι γραπτή συμφωνία όπως υποστήριζαν στελέχη της ΑΕΚ; Οι πληροφορίες θέλουν τους νέους ιδιοκτήτες να 'χουν δει τη σύμβαση. Τι πραγματικά συμβαίνει λοιπόν;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ