Παρασκευή 17 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Υπέγραψε ο Γεωργιάδης

Στα 280 εκατ. θα φτάσει το κόστος της παραμονής του μέχρι το 2000 στους πράσινους

Αμοιβαία τα... αισθήματα και το σίριαλ της παραμονής του Γ. Χ. Γεωργιάδη στον Παναθηναϊκό είχε αίσιο τέλος και τυπικά χτες το μεσημέρι. Ο Δραμινός παίκτης του τριφυλλιού υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο και έτσι το καμπιονάτο θα περιμένει μετά το 2000 αν θέλει να εντάξει τον "κοντό" στις τάξεις του.

Αναμφίβολα η εκατέρωθεν καλή θέληση ήταν το βασικό αίτιο που ο Γεωργιάδης έμεινε στον ΠΑΟ. Ο πρόεδρος Γιώργος Βαρδινογιάννης για πρώτη φορά έβαλε νερό στο... κρασί του και έδωσε 240 εκατομμύρια για τριετές συμβόλαιο εκτιμώντας δύο πράγματα. Πρώτον, ότι ο διεθνής μέσος είναι προσωπική του ανακάλυψη από τη Δόξα Δράμας, και δεύτερον, ότι εκτίμησε τη στάση του αφού απέφυγε να μιλήσει με ελληνικές ομάδες. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει την Εφορία αλλά και το ΦΠΑ, κάτι που σημαίνει ότι το ύψος της ανανέωσης συμβολαίου θα αγγίξει τα 280 εκατομμύρια. Ποσό "εξωπραγματικό" για τον πάντα σφιχτοχέρη πρόεδρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαβουλεύσεις κράτησαν 20 μέρες και έγιναν 3 επαφές μεταξύ Γεωργιάδη - Βαρδινογιάννη.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Βασίλης Δανιήλ, που ασφαλώς θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος (σ. σ. θεωρεί τον Γ. Χ. Γεωργιάδη από τους στυλοβάτες του φετινού ΠΑΟ) στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο ώστε να επιτευχθεί το σερί των 6 νικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ