Παρασκευή 17 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Ολα τα πεντάλ στην πίστα

Με τη συμμετοχή των καλύτερων πιστέρ από ολόκληρη τη χώρα αρχίζει σήμερα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας, το οποίο κλείνει την αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για το άθλημα της ποδηλασίας.

Περισσότεροι από 100 ποδηλάτες αναμένεται να δώσουν το "παρών", ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στους αθλητές της εθνικής ομάδας. Αλλωστε, οι διεθνείς επιτυχίες τον τελευταίο καιρό των Ελλήνων ποδηλατών έχουν δώσει νέο ενδιαφέρον στο άθλημα

Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουν τα ονόματα του 7ου Ολυμπιονίκη της Ατλάντα Δημήτρη Γεωργαλή, του Γιώργου Βασιλόπουλου, που επιστρέφει μετά από τραυματισμό, του Γιώργου Χειμωνέτου, του Νίκου Αγγελίδη, του Κλεάνθη Μπάρκα και του Νεκτάριου Πολίτη.

Οσον αφορά το συλλογικό επίπεδο στο φετινό πρωτάθλημα αναμένονται να κλέψουν την παράσταση οι ομάδες της Πάτρας, της Ρόδου, της Τρίκκης Τρικάλων, όσον αφορά τα σπριντ αλλά και του ΟΦ Νέας Ιωνίας στο αγώνισμα της αντοχής, που έχει καλή παράδοση.

Το σημερινό πρόγραμμα είναι: 16.00 προκριματικοί 200μ ταχύτητας, 17.00 προκριματικοί 4.000μ ατομικό πουρσουίτ. 19.15 τελικός χιλιομέτρου ανδρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ