Σάββατο 18 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με αμυντικούς προσανατολισμούς ο Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να μην έχουν στο πλευρό τους την παρουσία του κόσμου τους, όμως κατά τον τεχνικό αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό: "Σίγουρα θέλαμε την παρουσία οπαδών μας. Ομως για να αποφευχθούν τα έκτροπα καλύτερα έτσι. Στόχος μας είναι να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας". Ο Ντούσκο παραδέχεται τη δύναμη του "Δικεφάλου": "Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος των τελευταίων χρόνων. Μάλιστα στην Τούμπα είναι ακόμη πιο ισχυρός".

Στον αγωνιστικό τομέα μετά την αποπομπή του "αντάρτη" Αλέκου Ράντου ο 17χρονος νεαρός Λουίτζι Τζενάμο θα είναι αναπληρωματικός του Τοχούρογλου. Από μικρός στα... βάσανα. Η πιθανότερη σύνθεση των Πειραιωτών; Τερματοφύλακας ο Τοχούρογλου. Στην άμυνα Βαρεσάνοβιτς, Καραταϊδης, Νταμπίζας, Πουρσανίδης. Στα χαφ Πασσαλής, Σαμπανάτζοβιτς (σε ανασταλτικό ρόλο), Νινιάδης, Τζόρτζεβιτς. Επιθετικό δίδυμο θα είναι και πάλι Ιβιτς και Οφορίκουε.

Αναφορικά με το θέμα Ράντου, ο παίκτης θα πρέπει να θεωρείται πλέον παρελθόν. Χτες η ΠΑΕ δήλωσε τον ερασιτέχνη τερματοφύλακα Δημητρόπουλο (με το νούμερο 30) στην ΕΠΟ, συνεπώς και στην ΟΥΕΦΑ, κάτι που σημαίνει ότι ο 31χρονος Κατερινιώτης είναι πλέον "ξένο σώμα" για την ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ