Τρίτη 21 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΙΝΙΟΝ
Μηνύσεις κατά συνδικαλιστών!

Ξεπέρασε κάθε όριο η προκλητικότητα των ιδιοκτητών του ΜΙΝΙΟΝ,οι οποίοι χτες μήνυσαν την πρόεδρο Κάτια Νικολάου και τον γραμματέα Γ. Πέρο του επιχειρησιακού σωματείου, κατηγορώντας τους για "εγκατάλειψη θέσης εργασίας, διάσπαση οικιακής ειρήνης και αυτοδικία"!Οι κατηγορίες αυτές αφορούν την προσπάθεια των εργαζομένων να εμποδίσουν την εταιρία αθλητικών ειδών "Ρίμποκ" να πάρει τα εμπορεύματά της από το κατάστημα, καθώς και το μοίρασμα ανακοινώσεων εν ώρα εργασίας.

Στο μεταξύ, στα τέλη του Δεκέμβρη, εκδικάζεται και η μήνυση που έχει καταθέσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Α. Φραγκόπουλος κατά της προέδρου του σωματείου, για "συκοφαντική δυσφήμιση", με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν αρκετούς μήνες το σωματείο!

Σχολιάζοντας το γεγονός, η Κάτια Νικολάου δήλωσε: "Το σωματείο δέχεται εδώ και αρκετό καιρό μια συντονισμένη επίθεση. Στόχος τους είναι η διάλυσή του και αφού δεν τα κατάφεραν με τις συκοφαντίες, τις απειλές και άλλα μέσα, καταφεύγουν τώρα στις μηνύσεις. Εμείς θα έπρεπε να καταφύγουμε στα δικαστήρια, μετά τα όσα έχουν λεχθεί και διαπραχθεί εναντίον μας. Το σωματείο και οι εργαζόμενοι κάναμε αυτό που έπρεπε, εμποδίσαμε όλους ανεξαιρέτως να προχωρήσουν σε κατασχέσεις, γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματά μας και τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης. Δε μας πτοούν τέτοια περιστατικά, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και δε θα επιτρέψουμε να χαθεί κανένα δικαίωμα, καμία θέση εργασίας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ