Τρίτη 4 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κλίμα χαφιεδισμού καλλιεργεί η ΠΕΣΙΝΕ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Του ανταποκριτή μας). -

Κλίμα χαφιεδισμού καλλιεργεί η ΠΕΣΙΝΕ για να καταφέρει ό,τι δεν κατάφερε με τις δικαστικές διώξεις και τις απειλές: Να σπάσει την ενότητα των εργαζομένων, που από τις 24 Οκτώβρη πραγματοποιούν 24ωρες και 48ωρες απεργίες, αντιδρώντας στην επιβολή από την επιχείρηση του προγράμματος "ΠΡΟΚΛΗΣΗ".

Ετσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε, καλούνται τα στελέχη και οι αρχιεργοδηγοί να "καρφώνουν" στους προϊσταμένους τους, αν εμποδίζονται από απεργούς να μπουν στο εργοστάσιο! Συγκεκριμένα, σημειώνεται στην ανακοίνωση: "Θα πρέπει να αναφέρεται η μέρα και ώρα του συμβάντος, ο τόπος, τα ονόματα των απεργών και κάθε είδους άλλο σχετικό στοιχείο"!Προχωρώντας, η ανακοίνωση προειδοποιεί: "Δε θα καταβάλεται μισθός για τη συγκεκριμένη μέρα σε όσους δεν εισέλθουν στο εργοστάσιο..."!

Οι εργαζόμενοι απαντάνε σ' αυτές τις μεθοδεύσεις με την καθολική τους συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις, που συνεχίζονται και σήμερα. Εξάλλου, ο πρόεδρος του σωματείου Ι. Μίχος δήλωσε στο "Ρ": "Η απεργία μας δεν επιδιώκει την αύξηση των παροχών μας, αλλά τη διατήρηση των δικαιωμάτων μας και των κατακτήσεών μας. Παράλληλα, καλούμε την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παρέμβουν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ