Τρίτη 4 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καταγγέλλουν την "έκθεση Σπράου"

Την αντίθεσή της "στην κατά παραγγελία και προφανώς καθοδηγούμενη έκθεση Σπράου" για το ασφαλιστικό εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και "διατρανώνει την αγανάκτησή της για τη διαφαινόμενη αποδοχή της από την κυβέρνηση, αφού είναι πασίδηλο ότι είναι εμπνευστής αυτού του ανάλγητου αντιασφαλιστικού νόμου".

Στην ανακοίνωσή της η ΟΓΕ μεταξύ άλλων τονίζει πως "οι γυναίκες αρνούνται να απεμπολήσουν τις κατακτήσεις που με αγώνες και αίμα κερδίσαμε", καθώς και ότι θα αντιταχθούν με όλες τους τις δυνάμεις στις μεθοδεύσεις και στις πολιτικές επιλογές της ΕΕ που η κυβέρνηση εφαρμόζει με τον πιο καταχρηστικό και επώδυνο τρόπο.

  • Την "έκθεση Σπράου" για την κοινωνική ασφάλιση, αλλά και την κυβέρνηση, "η οποία βρίσκεται πίσω από όλα αυτά και κινεί τα νήματα για την κατεδάφιση της δημόσιας κοινωνικής πολιτικής", καταγγέλλει με ψήφισμά του, έπειτα από γενική συνέλευση, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανων. Εταιριών και Γραφείων.

Στο ψήφισμα τονίζεται ότι τα Ταμεία δε χρεοκόπησαν από τους εργαζόμενους, που τα πληρώνουν με το αίμα τους, αλλά από την εργοδοσία και την πολιτική των κυβερνήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ