Τετάρτη 5 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Στην τελική ευθεία

Αρης, Περιστέρι, Σπόρτιγκ και Παπάγου αρχίζουν σήμερα τους αγώνες στο β' γύρο

Στην τελική ευθεία της Α' φάσης του Κυπέλλου Κόρατς μπαίνουν σήμερα οι τέσσερις ελληνικές ομάδες καθώς ξεκινά ο δεύτερος γύρος. Ο Παπάγου υποδέχεται στις 17.30 τη Χάποελ Ελιόν. Η ομάδα του Κ. Μίσσα για να διεκδικήσει στη συνέχεια την πρώτη θέση του ομίλου, χρειάζεται εκτός από τη νίκη, να καλύψει και τη διαφορά των 5 πόντων με την οποία ηττήθηκε στον Α' γύρο (60 - 65). Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το "Syper Sport".

Τη Μάριμπορ Σλοβενίας υποδέχεται στις 19.00 ο Αρης. Παιχνίδι προπόνησης για την ομάδα του Ευθ. Κιουμουρτζόγλου, που έχει το μυαλό της περισσότερο στην τιμωρία των δύο αγωνιστικών που της επέβαλε ο αθλητικός δικαστής για το ελληνικό πρωτάθλημα, εξαιτίας των επεισοδίων στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, παρά στην ευρωπαϊκή της πορεία. Στο πρώτο παιχνίδι ο Αρης επικράτησε εύκολα με 71 - 53. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το "Syper Sport".Στο Ισραήλ δοκιμάζεται το Περιστέρι, που έχει στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Στο παιχνίδι του Α' γύρου η ομάδα του Αργ. Πεδουλάκη είχε επικρατήσει της Ερτζελία με 82 - 62, όμως η σημερινή πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η ομάδα του Ισραήλ είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα της χώρας της, ενώ το Περιστέρι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τζόζεφ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α' φάση των αγώνων.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Σπόρτιγκ. Η ομάδα των Πατησίων, χωρίς ξένους, αγωνίζεται στην Τουρκία με την Τούμποργκ. Ο Γουίλκινς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή τη φάση, ο Γκάλεϊ είναι τραυματίας και συμμετέχει στην αποστολή για να συμπληρωθεί η δεκάδα και να μην τιμωρηθεί η ομάδα με πρόστιμο, ενώ ο Κούρος δεν πήρε άδεια από τη μονάδα του. Ο Κ. Πετρόπουλος επιστράτευσε τους πιτσιρικάδες Φιλιππόπουλο και Ζαχαρόπουλο και ό,τι ήθελε προκύψει.

  • Για την Ευρωλίγκα των γυναικών, ο Σπόρτιγκ αγωνίζεται στην Κροατία με αντίπαλο τη Γιέζιτσα. Για το Κύπελλο Ρονκέτι, η ΜΕΝΤ υποδέχεται τη ΒJΚ Κωνσταντινούπολης και ο Παναθηναϊκός την Ελιτζούρ Χολόν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ