Τετάρτη 5 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πέταξαν... προσγειωμένοι

Τη δυσκολία της αποστολής στο Γκρατς επισήμανε χτες ο Ντουμιτρίου

Με τον "αέρα" του 2-0 της Ν. Φιλαδέλφειας, αλλά και αισιοδοξία ότι όχι μόνο θα πάρει την πρόκριση, αλλά θα χαρίσει και βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο πέταξε χτες για την Αυστρία η ΑΕΚ, όπου αύριο Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Στουρμ Γκρατς.

Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο το κλίμα θεωρείται ιδανικό μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες με Παναθηναϊκό και Πανηλειακό για το πρωτάθλημα και όλοι στην Ενωση δηλώνουν πανέτοιμοι για τη μάχη του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός Ντουμίτρι Ντουμιτρίου επισήμανε σε δηλώσεις του ότι αν οι παίκτες του αντιμετωπίσουν σοβαρά το παιχνίδι τότε δεν υπάρχει κανένας φόβος.

"Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και την πρόκριση, αφού άμα δεν τα καταφέρουμε θα είναι καταστροφή. Στόχος μας είναι να παίξουμε σοβαρά και δεν πάμε στην Αυστρία για να κλειστούμε, αλλά για πετύχουμε γκολ. Σίγουρα η αποστολή μας είναι δύσκολη αφού η Στουρμ Γκρατς είναι έμπειρη ομάδα και μέσα στην έδρα της παίζει πολύ επικίνδυνα", ήταν τα λόγια του Ντου - Ντου λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας.

Από πλευράς παικτών ο Αρνε Γκρέταρσον χαρακτήρισε καθοριστικά τα πρώτα 20 του παιχνιδιού, ενώ ο Μαρσέλο, πιο αισιόδοξος, επισήμανε ότι η καλή ΑΕΚ δεν έχει λόγους να φοβάται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ