Τετάρτη 5 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ
Κι όμως "υπάρχουν ελπίδες"

Στην καλή μέρα των παικτών και στην τύχη εναποθέτει τις ελπίδες του ο Μπάγεβιτς για το σημερινό παιχνίδι. "Κρυφά χαρτιά" για την ενδεκάδα

Σεβασμό προς τη Ρεάλμ αλλά όχι... φόβο ζήτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τους παίκτες του για το σημερινό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ στο Ολυμπιακό στάδιο (21.45 ΜΕΓΚΑ). Το βαρύ 5-1 στο ματς της Μαδρίτης δεν έχει... χωνευτεί από τον Ντούσκο που δήλωσε: "Αναμφίβολα το παιχνίδι στο Μπερναμπέου ήταν άτυχο για μας. Δεν αξίζαμε τέτοιας τύχης. Από τα πέντε γκολ που δεχτήκαμε τα τρία προήλθαν από δικά μας λάθη. Αν θέλουμε να έχουμε τύχη σήμερα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Πιστεύω ότι διατηρούμε ελπίδες για να χτυπήσουμε το ματς. Θα χρειαστούμε ασφαλώς την τύχη, αλλά και να βρεθούμε στη μέρα μας. Η Ρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Ομως πιστεύω και στην αξία των δικών μου παικτών".

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα αν και ο Μπάγεβιτς δεν αποκάλυψε την 11άδα που θα παρατάξει, όλα δείχνουν όμως ότι θα δώσει έμφαση στο δεξί άκρο, αφού η απουσία του Βραζιλιάνου Ρομπέρτο Κάρλος, που είναι τιμωρημένος, ανοίγει το δρόμο για τη "συμβίωση" στην 11άδα των Γιαννακόπουλου, Μπάντοβιτς που θα πιέζουν την αδύνατη πλευρά των Μαδριλένων. Αντικαταστάτης του τιμωρημένου Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς θα είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Ιβιτς, Οφορίκουε, ενώ θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικούν με ίσες ελπίδες Μαυρογεννίδης και Νινιάδης. Ετσι εκτός απροόπτου ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους: Τοχούρογλου, Καραταϊδη, Μπάντοβιτς, Γεωργάτο, Ανατολάκη, Νταμπίζα, Πασσαλή, Μαυρογεννίδη ή Νινιάδη, Γιαννακόπουλο, Ιβιτς και Οφορίκουε.

Σχετικά με την κίνηση των εισιτηρίων το σίγουρο είναι ότι το στάδιο δε θα είναι γεμάτο όμως στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πειραϊκής ΠΑΕ, πάνω από 40.000 θεατές.

Η Ρεάλ

Στο στρατόπεδο της Ρεάλ επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα. Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός τεχνικός της "βασίλισσας" Γιουπ Χάινκες τόνισε: "Περιμένω ένα διαφορετικό Ολυμπιακό. Εχει καλούς παίκτες κυρίως στην επίθεση, όμως στη Μαδρίτη δεν ήταν τόσο καλός. Σε κάθε αγώνα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς. Το ίδιο θα επιδιώξουμε και σήμερα". Αναφερόμενος στην... υποδοχή της ομάδας του από οπαδούς του ΠΑΟ είπε: "Ηταν κάτι ευχάριστο. Αλλωστε η Ρεάλ έχει πολλούς φίλους σε όλο τον κόσμο και κάτι ανάλογο γνωρίζουμε και σε άλλες χώρες".

Ο Χάινκες δε θα έχει στη διάθεσή του ένα βασικό όπλο του τον Κάρλος. Τη θέση του θα καλύψει ο Αϊτόρ Καράνκα. Ετσι η πρωταθλήτρια Ισπανίας αναμένεται να ξεκινήσει το ματς με τους; Κανιθάρες, Καράνκα, Σαντσίθ, Ιέρο, Πανούτσι,Ρεδόντο, Ζέερντορφ, Ζε Ρομπέρτο, Σούκερ, Ραούλ, Μιγιάτοβιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Χέλμουτ Κρουνγκ με επόπτες τους Μπάστιαν και Ζράεφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ