Παρασκευή 7 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η... απούσα ψήφος

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης ανακαλύπτει, εκεί που δεν υπάρχει, την "κοινή συνείδηση" της κοινωνίας "γύρω από τα προβλήματα", με αφορμή τον "κοινωνικό διάλογο", η ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ φαίνεται να δυσκολεύεται να... ανακαλύψει αυτή την "κοινή συνείδηση" στα ίδια της τα μέλη, για να εξασφαλίσει την έγκριση του κατάπτυστου αντεργατικού κειμένου("Σύμφωνο εμπιστοσύνης προς το 2000" ονομάζεται). Ετσι, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χ. Πολυζωγόπουλος, δεν προχωρά σε έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας της διοίκησης της Συνομοσπονδίας, φοβούμενος το αποτέλεσμα που μπορεί να προκύψει και ετοιμάζεται να επικυρώσει το αντεργατικό "Σύμφωνο", χωρίς να υπάρχει απόφαση των οργάνων της ΓΣΕΕ!

Το μόνο που υπάρχει είναι μια υπό αμφισβήτηση "εξουσιοδότηση χειρισμού του θέματος" από την ΕΕ της ΓΣΕΕ με ψήφους 7-7, η οποία... θεωρήθηκε ότι εγκρίθηκε από 8 μέλη συμβούλους της ΠΑΣΚΕ!

Ομως στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής ήταν παρόντα τα 14 από τα 15 μέλη της, αφού απουσίαζε ένας σύμβουλος της ΠΑΣΚΕ, που θεωρήθηκε πως - παρότι απών - ψήφισε υπέρ της εισήγησης του προέδρου!

Ο... εκσυγχρονισμός σε όλο του το μεγαλείο..!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ