Τετάρτη 19 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Για το θαύμα ο Σπόρτιγκ
  • Η ομάδα των Πατησίων υποδέχεται την Τσερνομόρε
  • Χωρίς άγχος Περιστέρι, Αρης, Παπάγου

Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση του Κυπέλλου Κόρατς, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται αποκλειστικά στον Σπόρτιγκ. Η ομάδα των Πατησίων υποδέχεται στις 19.30 τη βουλγαρική Τσερνομόρε και ελπίζει μόνο σε θαύμα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσει η ομάδα του Κ. Πετρόπουλου κι επιπλέον η πρωτοπόρος του 14ου ομίλου Πολωνική Σταλ να επικρατήσει στην Τουρκία της Τούμποργκ. Με το Σπόρτιγκ δε θα αγωνιστούν οι τραυματίες Γκάλεϊ, Γάκης και ο Ουίλκινς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι άλλες τρεις ελληνικές ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Ο Αρης αγωνίζεται στις 20.00 στην Ουγγαρία με τη Σομπατέλι (ΕΤ3). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι πρώτη στον όμιλό της, γι' αυτό και ο Ευθ. Κιουμουρτζόγλου άφησε εκτός αποστολής τους Πάσπαλι και Ορτίθ προκειμένου να ξεκουραστούν.

Στο Βελιγράδι αγωνίζεται το Περιστέρι με στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 82 - 60. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος η ομάδα του Αργ. Πεδουλάκη είναι δεύτερη στον όμιλό της.

Στο Βουκουρέστι με την Ντιναμό αγωνίζεται ο Παπάγου και για να αποκλειστεί θα πρέπει να χάσει με διαφορά 33 πόντων.

  • Για την Ευρωλίγκα γυναικών, ο Σπόρτιγκ αγωνίζεται στη Γαλλία με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπουρζ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ