Τετάρτη 19 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Νέος γύρος στην κοκορομαχία

"Ολα βαίνουν καλώς". Αυτή είναι η απάντηση του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας (ΕΔ), Σ. Λανδράκη, στην οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τον ηγέτη των "αρχόντων", δεν έχει συμβεί το παραμικρό στις 10 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί και είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο διαμαρτύρονται οι "πράσινοι".

"Ευτυχώς, υπάρχει η τηλεόραση. Ολοι παρακολουθούν και έχουν άποψη για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο", ανέφερε. Υποστήριξε μάλιστα πως φοβόταν τον διαιτητή του ντέρμπι, γιατί είναι άπειρος, εκτιμά όμως πως ήταν σχεδόν άψογος.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού η τοποθέτηση του προέδρου στην ΕΔ θεωρείται ως ομολογία της ενοχής του. Κύκλοι της αθηναϊκής ΠΑΕ επισήμαναν χτες πως, παρότι ο Σ. Λανδράκης απέφυγε ν' απαντήσει επί της ουσίας στις συγκεκριμένες καταγγελίες της ΠΑΕ, με τα λεγόμενά του δικαίωσε τους "πράσινους".

Παπαχίντζιος στη Νίκαια

Ο Α. Παπαχίντζιος από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης κληρώθηκε χτες να διαιτητεύσει το σημαντικότερο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Ολυμπιακό. Στις υπόλοιπες συναντήσεις θα σφυρίξουν: Καλαμάτα - Εθνικός (Γιανναδάκης), Ηρακλής - Καβάλα (Χατζησταυρίδης), Αθηναϊκός - Βέροια (Αγγελάκης), ΑΕΚ - Παναχαϊκή (Μποροβήλος), Παναθηναϊκός - Προοδευτική (Μπίκας), ΟΦΗ - Απόλλωνας (Χατζής), Πανηλειακός - ΠΑΟΚ (Παπαπέτρου), Ξάνθη - Πανιώνιος (Δούρος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ