Τετάρτη 19 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΟΛΟ
Δύσκολη συνέχεια για Βουλιαγμένη, Ολυμπιακό

Η αγωνία για την κλήρωση στις 29 Νοέμβρη πήρε τη σκυτάλη από τα πανηγύρια για την πρόκριση στους οκτώ του Τσάμπιονς Καπ, στις τάξεις της ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης, αφού... τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους "μπέμπηδες".

Οι οκτώ ομάδες που μετέχουν στην προημιτελική φάση θα σχηματίσουν δυο ομίλους των τεσσάρων και βασικός στόχος της Βουλιαγμένης είναι να προσπαθήσει να εξασφαλίσει μια εκ των των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που οδηγεί στα ημιτελικά.

Βέβαια, το έργο της ομάδας του Γιάννη Γιαννουρή δεν αναμένεται να είναι και εύκολο αφού οι αντίπαλοί της αποτελούν μεγάλα ονόματα του διεθνούς πόλο, ενώ προέρχονται και από χώρες με ένδοξη παράδοση στο άθλημα.

Συγκεκριμένα, τους αντιπάλους τις ελληνικής ομάδας αποτελούν οι ιταλικές Πεσκάρα και Ποσίλιπο, η ουγγρική Βαζούτας, η ρωσική Βόλκογραντ, η κροατική Μλάντοστ, η γιουγκοσλαβική Μπέτσεϊ και η γαλλική Νις. Οπως γίνεται αντιληπτό, μόνο η γαλλική ομάδα μπορεί να θεωρηθεί ως η πιο αδύναμη θεωρητικά σε σχέση με τις υπόλοιπες. Πάντως, το καλύτερο θα ήταν να μη βρεθούν στο δρόμο της ελληνικής ομάδας μια εκ των Ποσίλιπο, Μλάντοστ και Βόλκογραντ, αφού θεωρούνται από τα φαβορί για το φετινό Τσάμπιονς Καπ.

Υπενθυμίζεται ότι τους Γιουγκοσλάβους της Μπέτσεϊ είχαν βρει στο δρόμο τους οι Ελληνες παίκτες και στον προκριματικό όμιλο του Κράνι, από τους οποίους ηττήθηκαν με 11 - 4.

Ο Ολυμπιακός

Μακριά από την ισπανική Καταλούνια θέλει να βρεθεί ο Ολυμπιακός στην κλήρωση της προημιτελικής φάση του Κυπελλούχων, που καλείται να αντιμετωπίσει έναν από τους πρώτους των τριών άλλων ομίλων της διοργάνωσης.Οι "ερυθρόλευκοι" θα κληρωθούν με μια εκ των Καταλούνια, Ντσβάσκι (Τσεχίας) και Ντιναμό Μόσχας, με τους Ισπανούς να αποτελούν το ισχυρότερο όνομα. Αντίθετα, τόσο οι Τσέχοι όσο και οι Ρώσοι θεωρούνται πιο βατοί αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό. Οι υπόλοιπες ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα του Κυπέλλου Κυπελλούχων είναι η γιουγκοσλαβική Ριβιέρα, η Ντουμπρόβνικ από την Κροατία, η Ρόμα και η Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ