Τετάρτη 19 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ιδιοι πρωταγωνιστές, άλλο σενάριο

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες θα συναντηθούν Ηρακλής και Ολυμπιακός, αυτή τη φορά όμως για το θεσμό του Κυπέλλου και στη Θεσσαλονίκη (ΕΤ-1, 17.30). Τη διαφοροποίηση αυτή επισήμαναν αμφότεροι οι προπονητές, που εκτιμούν ότι δημιουργεί άλλες συνθήκες απ' αυτές του ΟΑΚΑ και το αποτέλεσμά του. Πάντως, κοινό ζητούμενο στους δύο αντιπάλους η προσπάθεια να θέσουν τις βάσεις για πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο.

Ο προπονητής του "Γηραιού", Γ. Παράσχος, τόνισε πως "είναι διαφορετικό παιχνίδι με άλλη νοοτροπία. Θέλουμε τη νίκη έστω και μ' ένα γκολ διαφορά, για να μπορούμε να δούμε τον επαναληπτικό μ' ελπίδες". Πρόσθεσε επίσης ότι οι παίχτες του πρέπει να διορθώσουν την αμυντική τους αντίληψη, αφού με δύσκολους αντιπάλους δέχονται μαζεμένα γκολ. "Με τέτοιες ομάδες δεν επιτρέπονται λάθη", τους τονίζει συνεχώς.

Από το σημερινό αγώνα στο Καυταντζόγλειο θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ξενίδης, Κυριαζής και οι τραυματίες Κωφίδης, Κωνσταντινίδης. Αναμένεται να ξεκινήσουν οι Καρκαμάνης, Παπαδόπουλος, Σέμος, Τζούμπα, Στολτίδης, Κωστής, Χαντζίδης, Κωνσταντίνου, Γιοβάνοβιτς, Γκώνιας, Χριστοδούλου.

Από την άλλη, οι πρωταθλητές μάλλον θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, συγκριτικά με τον αγώνα του πρωταθλήματος. Ο Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Νταμπίζα, Πασσαλή, ενώ δεν αποκλείεται να προφυλάξει έναν από τους Ανατολάκη, Καραταϊδη, που έχουν ήδη δύο κίτρινες. Επίσης να ξεκουράσει τον Ιβιτς.

Η προσπάθεια πρόβλεψης λοιπόν των επιλογών του είναι παρακινδυνευμένη. Χωρίς να θεωρείται κάτι σίγουρο, ίσως ξεκινήσει με τους Τοχούρογλου, Πάντοβιτς, Καραταϊδη, Αμανατίδη, Πουρσανίδη, Γιαννακόπουλο, Γεωργάτο, Τζόρτζεβιτς, Νινιάδη, Οφορίκουε, Αλεξανδρή. "Πρόκειται για δύσκολο αγώνα που θέλει προσοχή", δήλωσε ο Ντούσκο και πρόσθεσε: "Αλλο το πρωτάθλημα, άλλο το κύπελλο. Ο Ηρακλής έδειξε την αξία του στο ΟΑΚΑ, όπου πέτυχε και δύο γκολ. Μάλλον θα παρουσιαστεί βελτιωμένος, συγκριτικά μ' αυτό το παιχνίδι".

  • Με τον πρόεδρο Σ. Κόκκαλη συναντήθηκε ο Μπάγεβιτς προχτές και συζήτησαν θέματα που αφορούν την ομάδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ