Τετάρτη 26 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιστασιακοί καταγγέλλουν τη ΝΕΤ

Για παραχάραξη και διαστρέβλωση της ιστορίας καταγγέλλει τη ΝΕΤ (Νέα Ελληνική Τηλεόραση), το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Νοτιοανατολικής Περιοχής Αθηνών της ΠΕΑΕΑ (εκπροσωπεί τα παραρτήματα Καλλιθέας, Ταύρου, Μοσχάτου, Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου, Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου, Ελληνικού και Βούλας, με πάνω από 4.000 μέλη - αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης).

"Καταγγέλλουμε τη ΝΕΤ που με την καθοδήγηση της κυβέρνησης κλιμακώνει μια συντονισμένη αντιδημοκρατική και συκοφαντική παραχάραξη και διαστρέβλωση της ιστορίας του λαϊκού μας κινήματος, της ιστορίας της Εθνικής μας Αντίστασης, τη λασπολογία κατά του ΚΚΕ, που ήταν ο εμπνευστής, ο καθοδηγητής και ο αιμοδότης της Εθνικής Αντίστασης και μπροστάρης στους αγώνες του λαού μας, συκοφαντώντας ακόμα και το μεγάλο μας αρχηγό Αρη Βελουχιώτη".

Οι αντιστασιακοί απαιτούν από την κυβέρνηση και τον υπουργό Τύπου να σταματήσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά της ΝΕΤ, η οποία "αντί να ασχολείται με τα προβλήματα του ελληνικού λαού και να προβάλλει τους αγώνες του, μετατρέπεται σε προπύργιο αντιδραστικών ιδεών και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης". Το ψήφισμα αυτό απευθύνεται στον πρωθυπουργό, τον υπουργό Τύπου, τον πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ