Παρασκευή 28 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Συγκέντρωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας

Συγκέντρωση - σύσκεψη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των στεγνοκαθαριστηρίων και ταπητοκαθαριστηρίων πραγματοποιείται τη Δευτέρα 1η Δεκέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στο θέατρο "ΑΛΦΑ" (Στουρνάρη και Πατησίων), με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στεγνοκαθαριστηρίων - Ταπητοκαθαριστηρίων - Πλυντηρίων - Σιδερωτηρίων - Βαφείων και Συναφών Επαγγελμάτων, και των σωματείων Αθήνας, Πειραιά και Νίκαιας, καθώς και Συνεταιρισμός του κλάδου. Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους επαγγελματίες του χώρου να συμμετέχουν μαζικά και ενεργητικά στη συγκέντρωση:

  • Για να διαμαρτυρηθούν για το άδικο φορολογικό σύστημα.
  • Να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους στη χρηματοδότηση και στον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού και των εργαστηρίων τους.
  • Να ακούσουν από τους καθηγητές των πανεπιστημίων της Αθήνας και της Ρώμης τα συμπεράσματα έρευνας που έγινε για τον κλάδο.
  • Να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε καθαριστές, βιοτέχνες και εργαζόμενους που προγραμματίζονται με τον ΕΟΜΜΕΧ, τον ΟΑΕΔ και τη ΓΣΕΒΕΕ.
  • Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στις προμήθειες υλικών και μηχανημάτων, για τους κινδύνους στο ασφαλιστικό, για την επαγγελματική στέγη και μια σειρά άλλα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ