Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Ταξίδια" με τραγούδια

Και αυτή την Τετάρτη στο "Δίαυλο" (Δράκου 9, Φιξ) ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος συνεχίζει τις μουσικές διαδρομές του στο ελληνικό τραγούδι. Παρουσιάζει τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Ξαρχάκος κ.ά.) καθώς και δικά του, παλιά και νέα. Παρουσιάζει, επίσης, τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλιά "Στον ήλιο και στον άνεμο ταξίδι θα σε πάω", σε στίχους Δασκαλόπουλου, Κατσούλη, Αλιβιζάτου, Χαψιάδη, Παπουτσάκη και Λέντζου. Η μουσική πέντε τραγουδιών είναι του Μιχ. Τερζή, ενώ τα άλλα υπογράφουν οι Θ. Ξυδιάς, Σ. Σακελλαρόπουλος, Μ. Γεωργοστάθης και Γ. Χαρτοφύλακας.

  • "Τα πιο τρελά μου όνειρα τα βλέπω όταν ξυπνάω" τιτλοφορείται ο τελευταίος δίσκος του Μάνθου Αρμπελιά και των "Σαν",οι οποίοι κάθε Τετάρτη φιλοξενούνται στο "Εμπριμέ" (Αγ. Μελετίου 38) με τραγούδια νέα και παλιότερα. Στον ίδιο χώρο, αύριο ο Νίκος Πιπινέλης παρουσιάζει τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο με τίτλο "Με μια σχεδία στον Κηφισό". Ωρα έναρξης: 10.30μ.μ.
  • Κατεβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη, κομίζοντας "τα παραμύθια του Βορρά", αλλά και τραγούδια από τη "γη του Πυρός". Ο λόγος για το συγκρότημα "Κάθοδος των Μυρίων",που θα δώσει συναυλία αύριο, στις 11μ.μ., στο "Αν" κλαμπ (Σολωμού 13 - 15).
  • Στην αίθουσα Τέχνης "Κίνηση" της ΠΑΠΟΚ (Υπατείας 1β και Μητροπόλεως), την Παρασκευή και το Σάββατο (10μ.μ.), ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει την καινούρια του δισκογραφική δουλιά "Πύλη της Αμμου",παλιότερα και ανέκδοτα τραγούδια του. Συμμετέχουν οι: Σ. Μαυρογενίδου (φλάουτο), Δ. Οικονομάκης (κιθάρα), Γ. Κατσάνος (πιάνο - κρουστά) και Μ. Αριστοπούλου(τραγούδι).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ