Πέμπτη 11 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση ΚΚΕ - ΑΚΕΛ

Πραγματοποιήθηκε χτες στην έδρα του Κόμματος στον Περισσό συνάντηση αντιπροσωπειών του ΑΚΕΛ Κύπρου και του ΚΚΕ. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ ήταν ο ΓΓ της ΚΕ Δημήτρης Χριστόφιας και συμμετείχαν οι Ανδρέας Χρήστου και Νίκος Κατσουρίδης και του ΚΚΕ η ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και συμμετείχαν οι Ορ. Κολοζώφ,Δ. Γόντικας,Ηλίας Λέγγερης και Κράτης Κυριαζής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο συντροφικό κλίμα και στράφηκε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις του κυπριακού προβλήματος, ενόψει και των επερχομένων προεδρικών εκλογών στην Κύπρο.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ ενημέρωσε για τις θέσεις του κόμματος και για την τακτική του στα βασικά ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό.

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εξέφρασε την αλληλεγγύη της στον αγώνα των Κυπρίων κομμουνιστών και τη συμπαράστασή της γενικότερα στο λαό της Κύπρου. Ευχήθηκε στο ΑΚΕΛ επιτυχίες, για το καλό του κυπριακού λαού και ευόδωση της προσπάθειάς του να υπάρξει στο πρόβλημα της Κύπρου λύση δίκαιη, βιώσιμη, σύμφωνη με τις αποφάσεις του ΟΗΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ