Πέμπτη 1 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Θ' αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση

Τα ποντιακά κάλαντα είπαν, χτες το πρωί, στην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τα "παιδιά" της Ενωσης Ποντίων Πειραιά. Η Αλ. Παπαρήγα, που τους υποδέχτηκε στα γραφεία της ΚΕ του ΚΚΕ, μετά τις ευχές που αντάλλαξαν για τον καινούριο χρόνο, πρόσφερε στην Ενωση το επετειακό ημερολόγιο που έχει εκδώσει η ΚΕ στην επέτειο των 80 χρόνων του Κόμματος, ενώ οι εκπρόσωποι της Ενωσης Ποντίων Πειραιά έδωσαν στην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ το ημερολόγιο που εξέδωσαν για τα 75 χρόνια ύπαρξης και δράσης της Ενωσης Ποντίων Πειραιά και ένα λαβαράκι με το έμβλημα της Ενωσης.

Αμέσως μετά, με δήλωσή της στους δημοσιογράφους, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφερόμενη στο χρόνο που φεύγει και τις ελπίδες που γεννιούνται μπροστά στο 1988 και τα επόμενα χρόνια, τόνισε:

"Η ευχή που κάνω ισχύει για το 1998, αλλά δεν περιορίζεται σ' αυτό. Είμαστε βέβαιοι ότι και τη φετινή χρονιά και τα επόμενα χρόνια θ' αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Θ' αρχίσει δηλαδή να ξηλώνεται, αυτό το κυρίαρχο, βαρύ, καταθλιπτικό πολιτικό μπλοκ που υπάρχει στη χώρα μας και που είναι υπεύθυνο, γιατί ο λαός γνωρίζει ανασφάλειες, ανεργία, φτώχεια και γιατί η πλουτοκρατία παχαίνει όλο και πιο πολύ την κοιλιά της".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ