Κυριακή 25 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Για τη διαδικασία των εκλογοαπολογιστικών συνελεύσεων των ΟΒ και των συνδιασκέψεων

Το διάστημα Φλεβάρη - Μάρτη θα πραγματοποιηθούν οι εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις των ΟΒ και οι Τομεακές - Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις. Τον Απρίλη θα γίνουν οι Συνδιασκέψεις Περιοχών. Οι διαδικασίες αυτές να αξιοποιηθούν για να βγουν συμπεράσματα από τη δουλιά μας, να καθοριστούν τα προγράμματα δράσης, να δουλευτούν καλύτερα στο δυναμικό μας τα ντοκουμέντα του Κόμματος και της Οργάνωσης.

Η ταυτόχρονη διεξαγωγή των εσωοργανωτικών διαδικασιών με την Πολιτική Εξόρμηση, παίρνοντας τα απαραίτητα καθοδηγητικά μέτρα, να συνδυαστεί και να μην "αφήσει" τις οργανώσεις σε κλείσιμο στα γραφεία. Τα θέματα των Συνδιασκέψεων θα είναι δύο: Ο απολογισμός και οι στόχοι δράσης το πρώτο και η εκλογή νέων οργάνων και αντιπροσώπων για τις Συνδιασκέψεις.

Το ΚΣ θεωρεί ότι οι αποφάσεις του Συνεδρίου μας, για την ανάδειξη στελεχών, τα κριτήρια και η φροντίδα που πρέπει να δείξουμε μαζί με το Κόμμα για τα νέα όργανα, είναι τα εφόδια των συζητήσεων που θα γίνουν για τη στελέχωση όλων των οργάνων και την ανάδειξη των γραμματέων στις ΟΒ.

Αθήνα 18 - 1 - 1998


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ