Τετάρτη 28 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Τελευταία ευκαιρία για Αρη

Αντιμετωπίζει για το Κύπελλο Πρωταθλητριών τη Βούπερταλ. Κρίσιμο το παιχνίδι για τα Βριλήσια με τη Βακίφμπανκ

Το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στο φάιναλ- φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών παίζει σήμερα ο Αρης, κόντρα στη γερμανική Βούπερταλ (Μίκρα 9μμ). Οι Θεσ/νικείς, που μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης, έχουν δύο βαθμούς όσους και οι Γερμανοί. Η Βούπερταλ, η οποία στην προηγουμένη αγωνιστική έχασε στην έδρα της από την εκπληκτική Ράισιον της Φινλανδίας, έχει στις τάξεις της δύο διεθνείς Γερμανούς (Κουκ και Μπέργκμαν), το διεθνή Σουηδό Κέλστρομ και τους διεθνείς Καναδούς Λάρσεν και Σαλούπκα. Προπονητής της είναι ο Κορεάτης Χι Βαν Λι. Στον Αρη το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό, που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή των δύο ξένων του Σλοβάκου Κράβαρικ και του Τσέχου Κόβαζικ που απειλούν να μην κατέβουν.

Στο Πρωταθλητριών των γυναικών τα Βριλήσια υποδέχονται στις 5μμ την πρωτοπόρο και αήττητη του ομίλου τους τουρκική Βακίφμπανκ. Για τον προπονητή των Βριλησίων, Γ. Δερμάτη, ο σημερινός αγώνας "είναι το πιο σημαντικό κριτήριο για την παραπέρα πορεία μας. Τα κορίτσια είναι σε καλή κατάσταση". Τα Βριλήσια έχουν τρεις βαθμούς μετά από δύο αγώνες. Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν και 50-70 Τούρκοι φίλαθλοι.

Τυπική διαδικασία είναι για τον ΠΑΟ το παιχνίδι για το Κυπελλούχων των γυναικών στη Ριέκα (6μμ), αφού οι "πράσινες" έχουν χάσει το... τρένο της πρόκρισης.

  • Η αυγή της νέας χιλιετίας θα βρει τον Στέλιο Καζάζη στο τιμόνι της Εθνικής ανδρών. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ αποφάσισε ομόφωνα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ελληνα για δύο ακόμα χρόνια, μέχρι το Μάρτη του 2000.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ