Παρασκευή 6 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βιομηχανία μηνύσεων σε βάρος του "904 Αριστερά στα FM"

Στις 16 Φλεβάρη στο Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης εκδικάζεται μήνυση της αστυνομικής αρχής κατά των Χάρη Κωνσταντίνου και Μιχάλη Νικητίδη,για κατάληψη "δήθεν" δημόσιας δασικής έκτασης και κατασκευή οικοδομικού κτίσματος "άνευ άδειας", έργο που αφορά την κεραία αναμετάδοσης του ραδιοφωνικού σταθμού "904 Αριστερά στα FM", στην περιοχή του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, γνωστή σαν "πάρκο κεραιών".

Ας σημειωθεί ότι με την ίδια κατηγορία στο παρελθόν παραπέμφθηκε σε δίκη και απαλλάχτηκε ο εκπρόσωπος του ραδιοφωνικού σταθμού, Γιάννης Κατσαρός. Το γεγονός πάντως ότι ενώ υπάρχουν αμέτρητες κεραίες στην εν λόγω περιοχή έχει εκδηλωθεί μια "βιομηχανία μηνύσεων" σε βάρος του "904" δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τη σκοπιμότητα των υποκινητών της.

Παρά τις προηγούμενες αθωωτικές αποφάσεις του δικαστηρίου, οι μηνύσεις εξακολουθούν να διαδέχονται η μία την άλλη, κάθε λίγους μήνες και από ό,τι πληροφορούμαστε κατατέθηκε ήδη και άλλη μήνυση που πρόκειται να εκδικαστεί τον Ιούνη.

  • Την Κυριακή 8 Φλεβάρη,θα πραγματοποιηθεί, ο χορός του "904 Αριστερά στα FM", στο κέντρο ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΑΛΛΑΣ, στο δρόμο του Ωραιοκάστρου. Εκτός από το τακτικό πρόγραμμα του κέντρου (Βίκυ Μοσχολιού,Στάθης Αγγελόπουλος και τα Παιδιά της Πάτρας), συμμετέχουν ειδικά για το χορό του "904" ο Πάνος Καραδημήτρης,η Ανθή Τατσιούλη,ο Δημήτρης Νικολούδης,η Σοφία Γεωργαντζή,η Αποστολία Γκούτη,ο Γιώργος Αντωνίου και ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ