Παρασκευή 6 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Πιο κοντά στην πρόκριση

Ευνοϊκά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής για Αρη και Ολυμπιακό

Μια ανάσα από την πρόκριση στα φάιναλ φορ βρίσκονται Αρης και Ολυμπιακός μετά από τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Στο πρωταθλητριών ο Αρης μετά από την εκπληκτική νίκη του στη Μόντενα βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από Μόντενα, Νέτας και Αλμέρια. Εχει όμως το πλεονέκτημα ότι αντιμετωπίζει τις δύο τελευταίες στην έδρα του. Αν τις κερδίσει και ταυτόχρονα κερδίσει και την Πολωνική Τσεστόχοβα εκτός έδρας, τότε έχει σίγουρη την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής ήταν: Βοϊβοντίνα - Βούπερταλ 3 - 1, Νέτας - Ραϊσιον (Φιλ.) 3 - 0, Τσεστόχοβα - Αλμέρια (Ισπ.) 2 - 3. Η βαθμολογία: Μόντενα 7, Νέτας 7, Αλμέρια 7, Αρης 6, Βοϊβοντίνα 6, Ραϊσιον 6, Τσεστόχοβα 5, Βούπερταλ 4. Στον άλλο όμιλο του πρωταθλητριών προηγούνται η Μλάντοστ Ζάγκρεμπ 8, Μπέλγκοροντ 7 και Μπρατισλάβα 7.

Στο Κύπελλο Κυπελλούχων ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση ένα βαθμό πίσω από την Ακαντέμικα Ζάγκρεμπ που προηγείται. Βασική αντίπαλος των ερυθρόλευκων στην κούρσα της πρόκρισης είναι η βελγική Λένικ που έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ισπανία με την Γκραν Κανάρια. Από την αλλη μεριά ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζάγκρεμπ στην έδρα του την τελευταία αγωνιστική. Ακόμα θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Νταχάου στη Γλυφάδα και τη σλοβακική Πούτσοφ εκτός έδρας. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τρεις νίκες, αλλά επιπλέον πρέπει να προσέξουν και στα σετ. Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής: Νταχάου - Γκραν Κανάρια 1 - 3, Πούτσοφ - Χορζόφ 3 - 1, Ακαντέμικα - Λένικ 3 - 0. Η βαθμολογία: Ακαντέμικα 8, Λένικ 7, Ολυμπιακός 7, Γκραν Κανάρια 6, Πούτσοφ 6, Χορζόφ 6, Μάριμπορ 5, Νταχάου 5.

Στο κύπελλο πρωταθλητριών γυναικών τα αποτελέσματα στον όμιλο των Βριλησσίων ήταν: Μπέργκαμο - Βακίφμπανκ 3 - 1, Κάλιζ (Πράγ.) - Πράγα 3 - 0, Λουκέρνη - Γεντίσβο 2 - 3. Η βαθμολογία: Μπέργκαμο 8, Λουγκάνσκ 8, Κάλιζ 7, Βακίφμπανκ 7, Βριλήσσια 5, Ούζιτσε 5, Λουκέρνη 4, Πράγα 4.

  • Ο δεύτερος πασαδόρος της Ορεστιάδας Νίκος Μοσχοφίδης θα είναι τυπικά ο προπονητής της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Γ. Τεκτονίδη. Ουσιαστικά στο τιμόνι της ακριτικής ομάδας θα είναι ο Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ