Παρασκευή 6 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Χωρίς Λυμπερόπουλο στη Βέροια

Οριστικά χωρίς το Νίκο Λυμπερόπουλο θα ταξιδέψει στη Βέροια ο Παναθηναϊκός. Στο προχθεσινό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ υπέστη κάκωση έσω πλαγίου μηνίσκου και θ' απουσιάσει για μια βδομάδα. Αντίθετα βρέθηκε η "χρυσή τομή" και ο Κόλα θα είναι κανονικά παρών. Για Μάλτα, όπου η Εθνική Αλβανίας δίνει φιλικό, θ' αναχωρήσει την Κυριακή. Τετάρτη πρωί αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή για τον βραδινό αγώνα κυπέλλου με τον Αρη.

Στο μεταξύ ο Β. Δανιήλ δίνει μεγάλη σημασία στη συνάντηση της Βέροιας και αυτό φάνηκε απ' το γεγονός ότι στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ ξεκούρασε τους βασικούς. Συνεχώς επισημαίνει στους παίχτες του ότι η τοπική ομάδα είναι πολύ καλό συγκρότημα. Μόνο με σοβαρότητα και προσπάθεια οι "πράσινοι" θα πετύχουν το επιθυμητό που είναι φυσικά η νίκη.

Στόχος των τρυφιλλοφόρων στην τριάδα των αγώνων που ακολουθεί (Βέροια, Εθνικός, Αθηναϊκός) να μην υπάρξει καμιά απώλεια. Ετσι να υποδεχτούν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έχοντάς τη σε βαθμολογική απόσταση... αναπνοής. Οπως όλα δείχνουν για το κυριακάτικο παιχνίδι ο Δανιήλ θα στηριχτεί στους 11 που ξεκίνησαν και κατά της Παναχαϊκής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ