Παρασκευή 6 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αλλαγές με ΟΦΗ

Τις εξαγγελίες του πράξη κάνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οπως φάνηκε και από το χτεσινό διπλό, οι αλλαγές που είχε προαναγγείλει μετά την εμφάνιση και την ήττα στο ντέρμπι αφορούν τρία πρόσωπα, αλλά και εσωτερικές μετακινήσεις στην 11άδα. Απέναντι στον ΟΦΗ μάλλον θα ξεκινήσουν οι Πάντοβιτς, Γιαννακόπουλος, Πουρσανίδης.

Ο πρώτος θ' αγωνιστεί δεξιά με φυσιολογική μετακίνηση του Καραταϊδη στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μάλλον θ' αποτελέσουν οι Νταμπίζας, Πουρσανίδης. Απ' την αρχή αναμένεται να ξεκινήσει και ο Γιαννακόπουλος που θα καλύψει τη δεξιά πλευρά.

Ως αμυντικό χαφ θα 'ναι ο Πασσαλής, ενώ αριστερά ο Γεωργάτος. Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Τζόρτζεβιτς με... αιχμή του δόρατος τον Ιβιτς. Πάντως ο ελληνοποιημένος τεχνικός κάποια στιγμή αντί του Πουρσανίδη χρησιμοποίησε τον Νινιάδη ως στήριγμα του Ιβιτς. Αν και στην επίσημη συνάντηση συμβεί αυτό, προφανώς θα επιφέρει και άλλες ανακατατάξεις.

  • Για την Μπουργκίνα Φάσο αναχωρεί σήμερα ο Τάσος Μητρόπουλος, που θα παρακολουθήσει το ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ