Παρασκευή 6 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Τυχερός" ο Μπατίστα

Επιστρέφει σε 4 μήνες αντί των 6 που είχε αρχικά προβλεφτεί

Τυχερός μέσα στην ατυχία του φάνηκε ο Μπατίστα, όσο οξύμωρο και αν φαίνεται αυτό. Ο παίχτης υποβλήθηκε σε πετυχημένη εγχείρηση χθες και όπως διαπιστώθηκε η ζημιά είναι ελαφρώς μικρότερη απ' ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Το κομμάτι του χιαστού που είχε κοπεί βρέθηκε, μ' αποτέλεσμα να ραφτεί αυτό και να μη χρειαστεί νέο μόσχευμα. Ετσι οι αρμόδιοι υπολογίζουν πως θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο γήπεδο σε περίπου 4 μήνες, αντί για έξι που προέβλεπαν.

Τα ευχάριστα για τον έγχρωμο ποδοσφαιριστή όμως είχαν και συνέχεια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάκης Νικολάου, διαβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ότι "η στάση της ΑΕΚ απέναντί του δεν πρόκειται ν' αλλάξει λόγω του τραυματισμού". Στο υπόλοιπο ιατρικό δελτίο κανονικά προπονήθηκε ο Μαλαδένης και θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του στο δύσκολο αγώνα με την Καβάλα. Αντίθετα, αμφιβολίες εκφράζονται για τους Βάιο Καραγιάννη, Τόνι Σαβέφσκι που προπονήθηκαν μόνοι τους.

  • Εξήλθε χθες από το νοσοκομείο ο Ντέμης Νικολα'ϊδης, που σύντομα θ' αρχίσει κινησιοθεραπεία.
  • Γεύμα στους συμπαίχτες τους και το τεχνικό τιμ παρέθεσαν χθες οι Μανωλάς, Μαλαδένης για τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Παρά το βαρύ κλίμα, λόγω των απανωτών τραυματισμών, όλοι εξέφρασαν πίστη ότι είναι εφικτή η κατάκτηση του τίτλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ