Τρίτη 10 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ζητείται ανθρωπιά

Επερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Ν. Γκατζή για τον άτυχο αθλητή - προπονητή Θ. Κουκουλέτσο

Την ύπαρξη ανθρωπιστικών αισθημάτων στην κυβέρνηση αναζητά με Ερώτηση που απηύθυνε προς τον υπουργό Πολιτισμού ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Γκατζής, αναφορικά με τη σοβαρή ασθένεια ενός μέλους της αθλητικής οικογένειας στη Μαγνησία. Οπως αναφέρεται στο κείμενο: "Η σοβαρότατη ασθένεια (σκλήρυνση κατά πλάκας) του πρώην αθλητή και νυν προπονητή Θωμά Κουκουλέτσου συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο της Μαγνησίας. Ο παραπάνω αθλητής - προπονητής είναι ανασφάλιστος, γεγονός που επιτείνει το πρόβλημα, το οποίο γίνεται αξεπέραστο.

Επειδή πιστεύουμε πως ο αθλητισμός προάγει εκτός των άλλων και τα πιο ευγενή ανθρώπινα αισθήματα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου πρέπει έμπρακτα να εκφράσει αυτά τα αισθήματα. Ο άτυχος Θ. Κουκουλέτσος όπως και οι οικείοι του ελπίζουν σε μερική έστω αποκατάσταση της υγείας του εάν μεταφερθεί στο εξωτερικό σε κατάλληλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. υπουργός αν σκοπεύει το υπουργείο να ενισχύσει χρηματικά τον παραπάνω ασθενή αθλητή - προπονητή για μετάβαση και θεραπεία στο εξωτερικό;".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ