Τρίτη 10 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004
Σκοτάδι για το κόστος

Με τις βαλίτσες γεμάτες φιλοφρονήσεις εκ μέρους των "αθανάτων", επέστρεψε από το Ναγκάνο η ελληνική αντιπροσωπεία. Ο Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ δεν έκρυψε και πάλι, ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναβαθμιστούν στα μάτια της κοινής γνώμης. "Η Αθήνα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνδυάσει όχι μόνο τον αθλητισμό με τον πολιτισμό, αλλά τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την ιστορία τους", τόνισε στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Στρατής Στρατήγης, που έπιασε κι επίσημα χτες δουλιά στις εγκαταστάσεις του Ζαππείου, όπου θα είναι η έδρα των δύο επιτροπών, αφού δήλωσε ανημέρωτος για τις αλλαγές στο νομοσχέδιο που η κυβέρνηση κατέθεσε για ψήφιση στη Βουλή, άφησε να γίνει κατανοητό ότι θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια για να προσδιοριστεί επακριβώς το κόστος της διοργάνωσης. "Ο τελικός προϋπολογισμός θα αποσαφηνιστεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ" υπογράμμισε, θεωρώντας μάλλον δεδομένο το ενδεχόμενο να υπάρξουν υπερβάσεις στο ποσά που αναφέρονται στο φάκελο διεκδίκησης.

Οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Αθήνα 2004, εκτός απροόπτου θα εγκατασταθούν σε κτίριο της Κτηματικής Τράπεζας, στη συμβολή της Μεσογείων με τη Βασιλίσσης Σοφίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ