Σάββατο 21 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αγωνιστική - "φωτιά"

Ο Αρης υποδέχεται την Ορεστιάδα σήμερα. Τη Δευτέρα ΠΑΟ - ΑΕΚ

Η 15η αγωνιστική ανεβάζει στα ύψη την αγωνία στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, αφού περιλαμβάνει παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά, τόσο για την κούρσα του τίτλου, όσο και για τις ομάδες που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η συνάντηση της Μίκρας (19.30) όπου ο πρωταθλητής Αρης αντιμετωπίζει την Ορεστιάδα. Οι "κίτρινοι" θέλουν τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη μεριά οι Εβρίτες, με νίκη θα "πιάσουν" τον Αρη στη βαθμολογία και θα κάνουν ένα βήμα προς την κορυφή.

Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, στο παιχνίδι που θα κρίνει κατά μεγάλο μέρος την υπόθεση "έξοδος" στην Ευρώπη. Προβάδισμα στα προγνωστικά έχουν οι "πράσινοι" λόγω έδρας, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί. Αλλωστε, συν τοις άλλοις, θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα τους στο "Γ. Μόσχος" στο πρώτο παιχνίδι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Λεωφόρου και θα αρχίσει στις 16.30 (17.45 ΕΤ-1).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Κομοτηνή - Ηρακλής (18.00), Εθνικός Αλεξ. - ΠΑΟΚ (19.00), Πανελλήνιος - Φιλία (19.00), Κτησιφώντας - Ολυμπιακός (18.30).

Οι γυναίκες

Με το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται και το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, το οποίο περιλαμβάνει τις συναντήσεις: Νίκη Αλεξ. - Αρης (16.30), Ηλιούπολη - Παναθηναϊκός (Ηλιούπολη 17.00), Βριλήσσια - Λάρισα (16.30). ΚΥΡΙΑΚΗ: Αγ. Σώστης - Ιωνικός ΝΦ (16.00), Κοζάνη - Παπάγου (16.00), Ολυμπιακός - Φιλαθλητικός (12.00).

Νέα πρόσωπα στην Εθνική

Αρκετά νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Στέλιου Καζάζη για την προετοιμασία της Εθνικής, ενόψει των υποχρεώσεών της στο Γουόρλντ Λιγκ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι: Γκιούρδας, Κουρνέτας, Χριστοφιδέλης (ΟΣΦΠ), Χατζηαντωνίου, Σιδηρόπουλος (Παναθηναϊκός), Μητρούδης, Αλεξανδρόπουλος (Αρης), Χριστοφορίδης (ΠΑΟΚ), Α. Κοβάτσεφ (Νάπολι), Σαμαράς, Μπάεφ, Μποζίδης, Παπάζογλου, Πέτρογλου (Ορεστιάδα), Αθανασιάδης (ΑΕΚ), Κυριαζής, Ρουσάκης, Τερζής (Ηρακλής), Μπατιστάτος (Φιλία), Κίτσιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Ρουμελιώτης (ΕΑ Πατρών) Καλαϊτζίδης (Αρης Νικ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ