Σάββατο 21 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Επιστροφή Νικολα'ϊδη

Ως μονόδρομο αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ τη νίκη στο δευτεριάτικο αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Κανένας από τους "κιτρινόμαυρους" δεν παραγνωρίζει τις μεγάλες δυσκολίες απέναντι σ' έναν άξιο αντίπαλο, που απέδειξε τις δυνατότητές του και μέσα στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Για πρώτη φορά ύστερα από περίπου ένα μήνα ο Ντέμης Νικολαϊδης μάλλον επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ. Χτες ο διεθνής επιθετικός προπονήθηκε κανονικά και πήρε μέρος στο εκπαιδευτικό δίτερμα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να συμπεριληφθεί στη 18άδα και μάλιστα, ανάλογα με τη μορφή και την εξέλιξη του αγώνα, να χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα.

Σίγουρα στην 11άδα επιστρέφει ο Καλιτζάκης που εξέτισε την ποινή του. Θ' απουσιάσουν εκτός των τραυματισμένων Κωστή, Κατσαβού, Μπατίστα και οι τιμωρημένοι Κασάπης, Κωστένογλου, Κοπιτσής. Ο Ντουμιτρίου αφ' ενός επισημαίνει συνεχώς στους παίχτες του τις δυσκολίες, ζητώντας σοβαρότητα και πειθαρχία. Αφ' ετέρου προσπαθεί ν' ανεβάσει την ψυχολογία, που δέχτηκε σημαντικό πλήγμα απ' την απροσδόκητη ισοπαλία με τον Ηρακλή.

Συγκριτικά μ' αυτό το παιχνίδι η αρχική 11άδα θα 'χει μάλλον μόνο μια αλλαγή. Η επιστροφή του Καλιτζάκη θα σημάνει προώθηση του Ντόμπος στα χαφ και πάγκο για τον Σέμπουε. Αναμένεται να ξεκινήσουν ακόμα οι Ατματσίδης, Μανωλάς, Βάιος Καραγιάννης, Μαχαιρίδης, Μαλαδένης, Σαβέφσκι, Γκρέταρσον, Δώνης, Μαρτσέλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ