Σάββατο 21 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟ
Με Μίκλαντ στο Βύρωνα

"Επικίνδυνος ο Αθηναϊκός" δηλώνει ο Β. Δανιήλ για το σημερινό παιχνίδι

Σαν μεγάλο αντίπαλο χαρακτηρίζει τον Αθηναϊκό ο προπονητής του παναθηναϊκού Βασίλης Δανιήλ, ενόψει του σημερινού αγώνα με τους "λόρδους" στο Βύρωνα: "Ο Αθηναϊκός είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος και δεν έχουμε το δικαίωμα να τον υποτιμήσουμε. Η άσχημη βαθμολογική του κατάσταση τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά του ματς, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να μείνουμε στην κορυφή".

Ο Ερικ Μίκλαντ θα δώσει κανονικά το "παρών" στο παιχνίδι, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ότι βάσει κανονισμού το φύλλο αγώνα δε δέχεται ανταπόδειξη ή συμπλήρωση. Ετσι ο Νορβηγός μένει στις 5 κίτρινες κάρτες και φυσικά θα ηγηθεί της ομάδας του στο Βύρωνα.

Στον υπόλοιπο αγωνιστικό τομέα, ο Κώστας Κωνσταντινίδης επιστρέφει στην 11άδα, αφού εξέτισε την ποινή του και μάλλον θα πάρει τη θέση του Αλέξη Αλεξούδη. Ετσι ο ΠΑΟ αναμένεται να παραταχθεί με τους: Νικοπολίδη, Αποστολάκη, Μιλόγεβιτς, Κολιτσιδάκη, Βαζέχα, Γ. Χ. Γεωργιάδη, Μίκλαντ, Κωνσταντινίδη, Λαγωνικάκη, Νικολαϊδη, Γ. Σ. Γεωργιάδη.

Στην αντίπερα όχθη ο Στάθης Σταθόπουλος γνωρίζει τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα, όμως δε σκύβει το κεφάλι. "Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα καταθέσουμε τα όπλα. Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο και είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτόμαστε τη νίκη αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία".

Το ματς αρχίζει στις 3μμ (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ