Σάββατο 21 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δυσαρέσκεια για οπαδούς ΠΑΟΚ

Επίθεση κατά του ΠΑΟΚ έκανε χτες η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν τήρησε την άτυπη συμφωνία για τη μετακίνηση οπαδών στα μεταξύ τους ματς. Οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι δε ζήτησαν εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα, όχι όμως και ο "δικέφαλος" που πήρε 5.000 και έτσι θα έχει δικό του κοινό στο Ολυμπιακό στάδιο.

Στον αγωνιστικό τομέα στην 11άδα επιστρέφει ο Ιλια Ιβιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα πάρει τη θέση του Σίνιτσα Γκόγκιτς, σε σχέση με τη σύνθεση της ομάδας του 4-0 στην Ξάνθη. Ετσι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τον αγώνα με τους: Τοχούρογλου, Μαυρογενίδη, Καραταϊδη, Ανατολάκη, Πουρσανίδη, Πασσαλή, Γιαννακόπουλο, Καραπιάλη, Αλεξανδρή, Ιβιτς και Τζόρτζεβιτς. Αναφερόμενος στο αυριανό ματς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: "Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός φέτος και δεν είναι τυχαία ψηλά στη βαθμολογία. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα, όπως στην Ξάνθη, πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Σχετικά με την προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι εντυπωσιακή, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν πάνω από 35.000 φίλαθλοι.

Στην υπόθεση αναζήτησης του Πίτερ Οφορίκουε τα... φρέσκα νέα τον θέλουν να έρχεται από την Αφρική αύριο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ