Σάββατο 21 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Αμφίβολος ο Φρατζέσκος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ανταπόκριση).-

Τρεις απουσίες και ένα πρόβλημα των τελευταίων ημερών, ήρθαν να αναστατώσουν τον Αγγελο Αναστασιάδη, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Με δεδομένες λοιπόν τις απουσίες των Καπετανόπουλου, Σιδηρόπουλου και Κουλακιώτη, ο τεχνικός του "Δικεφάλου" έχει ν' αντιμετωπίσει και την πιθανότητα απουσίας του Κώστα Φρατζέσκου, που γύρισε από το παιχνίδι της Εθνικής προς τη Ρωσία με σοβαρές ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο διεθνής άσος δεν προπονήθηκε τις δύο τελευταίες μέρες, αλλά η πρόβλεψη του γιατρού της ομάδας κ. Οικονομίδη είναι πως ο παίκτης έχει προοπτικές ν' αγωνιστεί ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Ο Γιώργος Κούδας, βετεράνος άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ σήμερα, δηλώνει για το αυριανό ματς: "Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό νομίζω πως πρέπει να δώσουμε τα διαπιστευτήριά μας, γιατί πώς μπορεί να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα αν δεν πάρουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας ντέρμπι. Νομίζω πως στόχος μας είναι να ανατρέψουμε την εικόνα που δώσουμε στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και να ξεπλύνουμε την... ντροπή της Νέας Φιλαδέλφειας".

Με βάση τα προγνωστικά η πιθανή σύνθεση του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι, υπολογίζοντας τη συμμετοχή του Φρατζέσκου, είναι: Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Ζαφειρίου, Κολομπούρδας, Τασιόπουλος, Νάγκμπε, Τουρσουνίδης, Φρατζέσκος, Βρύζας, Κόβατς, Μαραγκός. Στην περίπτωση που δεν καταφέρει ν' αγωνιστεί ο Φρατζέσκος τότε τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Καφφέ - Βελλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ