Πέμπτη 26 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Στροφή 180 μοιρών!

Ο Ντουμιτρίου θέλει τώρα να μείνει στην Ενωση, απορρίπτοντας την Εθνική Ρουμανίας

Αναδιπλώθηκε χτες ο Ντουμιτρίου αναφορικά με την προτίμησή του στην Εθνική Ρουμανίας και απέδωσε τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν σε παρεξήγηση. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου δε δίστασε μάλιστα να επαναλάβει παλιότερη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία "προτιμάω την ΑΕΚ γιατί θέλω να είμαι σε συνεχή δράση".

Οι εικασίες, για τη μεταστροφή αυτή του Ντουμιτρίου, αρκετές. Αλλοι υποθέτουν πως πληροφορήθηκε από τη Ρουμανία ότι τον απέρριψαν και προσπάθησε να "βγει από πάνω". Αλλοι ότι απ' την αρχή όλα ήταν θέμα τακτικής. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν με διοικητικά στελέχη και στη συνεδρίαση του ΔΣ πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή ψήφο εμπιστοσύνης από την πλειοψηφία, άρα δεν υπήρχε λόγος να πιέζει.

Οπως και να 'χει, ο Ρουμάνος δήλωσε: "Και να με καλέσουν δεν πάω. Δεν έχω προσπαθήσει καν να είμαι υποψήφιος. Ακόμα και να επιλεγώ, αυτό δε σημαίνει πως θ' αφήσω την ΑΕΚ. Αν με θέλουν όλοι στην ομάδα μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ, μπορούμε να συζητήσουμε για νέο συμβόλαιο και ν' αρχίσουμε τον προγραμματισμό".

Ο Ντουμιτρίου ακόμα ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τις άσχημες εμφανίσεις, ενώ εξέφρασε την ελπίδα πως η αγωνιστική απειθαρχία που επιφέρει πολλές κάρτες θα σταματήσει μετά τη σχετική συζήτηση με τους παίχτες. Οσο για το ντέρμπι; "Δε φοβάμαι την ομάδα, έχει δείξει ότι μπορεί ν' αυτοσυγκεντρώνεται στα δύσκολα παιχνίδια και να κερδίζει. Πιστεύω οι παίχτες να δείξουν πως είναι καλύτεροι από τον ΠΑΟ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ