Πέμπτη 26 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Με άνεση και εμφάνιση

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ακαντέμικαρ με 3 - 0 και πήρε την πρόκριση στο φάιναλ - φορ του Κυπελλούχων

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός σφράγισε χτες το εισιτήριο της πρόκρισης στο φάιναλ - φορ του Κυπελλούχων, κερδίζοντας στη Γλυφάδα την κροατική Ακαντέμικαρ με 3 - 0 (15 - 7, 15 - 3, 15 - 6). Οι "ερυθρόλευκοι" που είχαν διαστήματα σπουδαίας απόδοσης χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από μία ώρα για να υποτάξουν τους Κροάτες και να πάρουν για έβδομη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση σε ευρωπαϊκό φάιναλ - φορ. Στον Ολυμπιακό περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα του αγώνα Γκραν Κανάρια - Λένικ, που γινόταν χτες αργά το βράδυ και από το οποίο θα εξαρτιόταν αν θα έπαιρναν την πρώτη θέση στον όμιλο για να αποφύγουν έτσι την ιταλική Κούνεο στον ημιτελικό του φάιναλ - φορ.

Νίκη γοήτρου πέτυχε ο Αρης στον τελευταίο του αγώνα στο Κύπελλο Πρωταθλητριών επί της ισπανικής Αλμέρια με 3 - 1 (15 - 7, 15 - 17, 16 - 14, 15 - 11). Με τη νίκη αυτή ο Αρης εξασφάλισε θέση στην πρώτη τετράδα του ομίλου και έτσι την επόμενη περίοδο η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα αποφύγει τους προκριματικούς αγώνες.

Αντίθετα, τα Βριλήσσια παρά την προχτεσινή νίκη τους επί της Ούζιτσε έμειναν στην πέμπτη θέση του ομίλου λόγω χειρότερου συντελεστή σετ και έτσι η πρωταθλήτρια Ελλάδας του 1998 θα δώσει προκριματικούς αγώνες την επόμενη ευρωπαϊκή περίοδο.

Την πέμπτη θέση πήρε και ο ΠΑΟ στο Κύπελλο Κυπελλούχων γυναικών παρά τη νίκη του με 3 - 2 επί της Μπρεστ στη Λευκορωσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ