Παρασκευή 20 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
"Ας αρχίσουν οι χοροί"

"Οι πιθανότητες στον τελικό είναι μοιρασμένες. Ο Παναθηναϊκός ασφαλώς είναι μια μεγάλη ομάδα, όμως εμείς θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να πάρουμε το Κύπελλο που θα είναι το δεύτερο στην ιστορία μας". Τάδε έφη αρχηγός του Πανιωνίου Παναγιώτης Φύσσας, που ήταν από τους κορυφαίους στην Τούμπα. Αναφερόμενος στο ματς με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε: "Νομίζω ότι περάσαμε δίκαια. Νωρίτερα και πριν το γκολ του Ναλιτζή είχαμε χάσει δύο ακόμη ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ".

Από την πλευρά του ο προπονητής των κυανέρυθρων Χρήστος Εμβολιάδης τονίζει: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε και στον τελικό. Το ίδιο άλλωστε είχαμε κάνει και το 1979. Γιατί να μην το επαναλάβουμε; Σίγουρα το φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Ομως μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να το πιστέψουμε".

Τέλος, ο "ήρωας" του αγώνα, ο σκόρερ του χρυσού γκολ, Δημήτρης Ναλιτζής, είπε: "Ηταν όνειρο η στιγμή που έβαλα το γκολ. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Κλείσαμε τα αυτιά μας και παίξαμε την μπάλα μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και στον τελικό". Περιττό να πούμε ότι η Νέα Σμύρνη είναι από προχθές... μεθυσμένη πολιτεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ