Παρασκευή 20 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Ψυχραιμία παιδιά...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Ψύχραιμα αντιμετώπισε η διοίκηση και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ τον αποκλεισμό από το κύπελλο και τον τελικό της διοργάνωσης. Ο προπονητής Αγγελος Αναστασιάδης στη σημερινή προπόνηση έκανε τις δέουσες παρατηρήσεις στους παίκτες του και τόνισε: "Παρασυρθήκατε από το παιχνίδι των αντιπάλων σας, το οποίο έπρεπε να περιμένετε. Δεν πρέπει τώρα να σκύψουμε το κεφάλι, αλλά να συνεχίσουμε γιατί έχουμε και την έξοδο της Ευρώπης από το κύπελλο ΟΥΕΦΑ".

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, δήλωσε σε οξύτερο ύφος: "Αυτό που έγινε με τον Στεφανόπουλο στο πρώτο παιχνίδι, πέρασε χωρίς αντίδραση από τον ΠΑΟΚ. Δεν κάναμε τίποτα, ενώ έπρεπε να είχαμε αντιδράσει. Ο ΠΑΟΚ έχασε πολύ από τη φυγή του Κώστα Ορφανού. Βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Θα συμμαχήσουμε και με το διάολο, αρκεί να μην αδικείται η ομάδα".

Με παράσταση που έκανε στον κ. Βουράκη εκπρόσωπος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, ζήτησε την εξαίρεση του διαιτητή κ. Μπέγκου από το παιχνίδι της Κυριακής ΠΑΟ - ΠΑΟΚ και επειδή πρακτικά δεν μπορεί να γίνει αυτό, τον χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση - δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μπατατούδης παρεμβαίνει στο θέμα και τονίζει τα εξής: "Ο,τι χτίσαμε δεν γκρεμίζεται σε μια βραδιά. Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και προχωρούμε μια γροθιά. Είμαστε δυνατοί, η πορεία το δείχνει. Ηταν απλά κακή παρένθεση. Ας κοιτάξουμεόλοι τα λάθη μας. Δε σκεφτόμαστε χρήματα και κόπο. Φτιάχνουμε υπερομάδα και δε θα έχουμε ανάγκη κανένα. Οι εχθροί μας ας κάνουν υπομονή. Μετράμε τους φίλους μας. Το αδύνατο θα το κάνουμε σήμερα. Το θαύμα αύριο".Ντ. Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ