Σάββατο 21 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επετειακά και άλλα

Αφιέρωμα για τα 200 χρόνια από το θάνατο του Ρήγα Φεραίου πραγματοποιεί το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου σήμερα (7μ.μ.), (Αρχιμήδους 2). Θα μιλήσει ο πανεπιστημιακός Δημήτρης Καραμπερόπουλος. Η χορωδία του Χρήστου Κυριακόπουλου θα παρουσιάσει μελοποιημένο τον "Θούριο", με συνοδεία της ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής του Αριστείδη Βασιλάρη.

  • Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου διοργανώνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων της Τράπεζας της Ελλάδας, τη Δευτέρα (7.30μ.μ.), στη Λέσχη του (Σίνα 16). Θα μιλήσει η ποιήτρια Στέλλα Καρυτινού.Θα απαγγείλει ο Νικήτας Τσακίρογλου.Συμμετέχει η Δημοτική Χορωδία Παλαιού Φαλήρου.
  • Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Από τον Αριστοφάνη στον Τσιφόρο", τη Δευτέρα (8.30μ.μ.) στο μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά, το "Ιωνικό Θέατρο" διοργανώνει βραδιά για τη "Νεοελληνική κωμωδία". Ομιλητής ο καθηγητής θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Γραμματάς. Το "Ιωνικό Θέατρο" θα παρουσιάσει αποσπάσματα έργων.
  • Τη Δευτέρα (8μ.μ.), στις Αίθουσες Τέχνης του δήμου Αθηναίων (Ξενοφώντος 7) διοργανώνεται βραδιά αφιερωμένη στους συγγραφείς Σωτήρη Δημητρίου και Μισέλ Φάις.Ομιλητής ο κριτικός λογοτεχνίας Βαγγέλης Χατζηβασιλείου. Θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Ολια Λαζαρίδου και Μάνια Παπαδημητρίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ