Τετάρτη 25 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναντήσεις με ήχους και ρυθμούς
  • Με ήχους και ρυθμούς της Καραϊβικής, κλασικά και πρωτότυπα κομμάτια λάτιν, έρχεται ο Omar Chocolate με την μπάντα του Salsa Loca,για τρεις μέρες, 26, 27 και 28 του Μάρτη, στο "Hit - Hat Cafe" (Κρούσοβου 1, Χίλτον).
  • Την Παρασκευή 27 του Μάρτη στο "Ρόδον" φιλοξενείται ο Στιβ Γουίν, γνωστός από τους θρυλικούς "Dream Syndicate", ενώ το Σάββατο στη σκηνή ανεβαίνει ο Αρθουρ Μπράουν,για να αποδείξει ότι η τριακονταετής απουσία του από τα μουσικά δρώμενα δεν τον αφόπλισε.
  • Τα Βαλκάνια και την Ανατολή με εικόνες από τζαζ παρουσιάζουν μέχρι την Πέμπτη στο "Half Note" (Τριβωνιανού 17, Μετς) οι βουλγαρικής καταγωγής Ιλντιζ Ιμπραϊμοβα (φωνή) και Ιβο Παπάζοφ (κλαρίνο). Το ελληνικό κοινό θα απολαύσει μία μοναδική συνύπαρξη μελωδιών και ρυθμών των Βαλκανίων, της Μικράς Ασίας και της Μέσης Ανατολής πάνω σε ένα δημιουργικό τζαζ πλαίσιο. Μετά την Αθήνα το γκρουπ ταξιδεύει στο Μύλο της Θεσσαλονίκης (27, 28, 29, 30/3 και 1/4). Στον ίδιο χώρο από την Παρασκευή 27/3 μέχρι την Πέμπτη 2/4 εμφανίζεται ο Tohn Tchicai με την μπάντα του σε τζαζ, σόουλ, μπλουζ, ραπ και φανκ περιπλανήσεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ