Τρίτη 2 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙ "ΙΣΧΥΡΟΙ" της Ευρωπαϊκής Ενωσης παρέλαβαν από τους Αμερικανούς τη σκυτάλη των εκβιασμών και απειλούν Αθήνα και Λευκωσία με σενάρια πολέμου, καθώς και με την αναβολή των ενταξιακών συζητήσεων της Κύπρου στην Ενωση (σελίδες 10 - 11).

ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ χτες τα αεροδρόμια της Γαλλίας εξαιτίας της απεργίας των πιλότων της γαλλικής αεροπορικής εταιρίας "Αϊρ Φρανς", οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις σχεδιαζόμενες μισθολογικές περικοπές, αλλά και για τις πολλές ώρες εργασίας, σε μια περίοδο που η εταιρία παρουσιάζει εντυπωσιακή αύξηση κερδών (σελίδα 14).

ΧΑΝΕΙ τη "μάχη" του οικογενειακού επιδόματος η κυβέρνηση, καθώς και στη χτεσινή διευρυμένη σύνθεση του Στ' Τμήματος του ΣτΕ η εισηγήτρια επανέλαβε την παραπεμπτική απόφαση 1674/98 του Τμήματος, τονίζοντας ότι το οικογενειακό επίδομα πρέπει να καταβάλλεται και στους δύο εργαζόμενους συζύγους (σελίδα 38).

ΣΤΗ ΜΑΧΗ των δημοτικών εκλογών ρίχνεται αποφασιστικά η νεολαία. Οι νέοι που δε "μασάνε" ό,τι τους προσφέρει η σημερινή κοινωνία, που τους θέλει στο περιθώριο, παίρνουν θέση για όλα όσα τους αφορούν... (σελίδα 40).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ