Τετάρτη 3 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις σε τεχνικές εταιρίες

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στις τεχνικές εταιρίες ΑΝΤΕΚΑΤ,ΑΘΗΝΑ και στον υπεργολάβο Μελιτσόπουλο, που έχουν αναλάβει τμήμα των εργασιών στο εργοτάξιο του νέου αερολιμένα Αθηνών στα Σπάτα, με απόφαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στην ΑΝΤΕΚΑΤ θα κάνουν στάση εργασίας σήμερα Τετάρτη από 12.30μμ μέχρι 2.30μμ και αύριο Πέμπτη 11.30πμ - 2.30μμ, διεκδικώντας ουσιαστικές αυξήσεις. Οι εργαζόμενοι στην ΑΘΗΝΑ και στον Μελιτσόπουλο θα κάνουν στάση εργασίας την Πέμπτη από τις 1.30μμ μέχρι τη λήξη της βάρδιας και την Παρασκευή από 12.30μμ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Αίτημα των εργαζομένων είναι η εφαρμογή του 7ωρου, καθώς η εταιρία είναι πλέον η μοναδική στο αεροδρόμιο που το παραβιάζει. Επίσης, διεκδικούν αυξήσεις, καταβολή των ημερομισθίων των επίσημων αργιών και εγκατάσταση στο χώρο πόσιμου νερού.

- Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται από προχθές οι εργαζόμενοι της τεχνικής εταιρίας ΕΥΡΩ - ΚΑΤ,που απασχολούνται στην κατασκευή της γέφυρας του κόμβου Ασπροπύργου, διεκδικώντας τους μισθούς δυο μηνών και τις υπερωρίες απ' την 1η Γενάρη που τους χρωστάει η εταιρία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ