Παρασκευή 19 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΙΓΗΡΙΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Η παράδοση υπέρ των "σούπερ αετών"

Πανέτοιμοι για τη δεύτερη νίκη, που θα τους δώσει το εισιτήριο για πρόκριση στην επόμενη φάση, δηλώνουν οι Νιγηριανοί, που σήμερα αντιμετωπίζουν τη Βουλγαρία (18.30, Παρίσι), η οποία μετά την ισοπαλία με την Παραγουάη, την πρώτη αγωνιστική, "καίγεται" και αυτή για τους τρεις βαθμούς.

Στην ομάδα της Αφρικής το κλίμα που επικρατεί θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανικό, αφού δεν είναι μόνο η σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη επί της Ισπανίας, αλλά και η απόδοση της ομάδας που κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Ούτσε Οκετσούκου, εμφανίστηκε συγκρατημένος για την πορεία της Νιγηρίας στο Μουντιάλ, ενώ όσον αφορά το σημερινό αγώνα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παρελθόν, αφού η Νιγηρία είχε επικρατήσει της Βουλγαρίας στο Μουντιάλ του 1994 με 3-0: "Δεν έχουμε ήδη προκριθεί. Εχουμε να παίξουμε ακόμα δύο παιχνίδια, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τη Βουλγαρία. Η συνάντηση του 1994 έγινε πριν από πολύ καιρό. Οι ομάδες ήταν διαφορετικές, όπως και οι συνθήκες".

Στην αντίπερα όχθη ο ΚρίστοΜπόνεφ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αμυντικού Νάνκοφ, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Παραγουάη, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ιλιεφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ