Παρασκευή 19 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
Αλλαγές ο Κλεμέντε

Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνει σήμερα η Ισπανία, που αντιμετωπίζει την Παραγουάη (22.00, Σεντ Ετιέν), αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Οι Ισπανοί, εκτός από τη μεγάλη βαθμολογική σημασία που έχει η νίκη για αυτούς, θέλουν να αποδείξουν ότι η ήττα από τη Νιγηρία με 2-3 στο πρώτο παιχνίδι ήταν συμπτωματική. Αλλωστε αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις των παικτών τους, που έχουν θιγεί από την ήττα.

"Θέλουμε να επανορθώσουμε αυτό που συνέβη και να παίξουμε ένα παιχνίδι, προκειμένου να αποδείξουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και πως η ήττα από τη Νιγηρία, οφείλεται στην ατυχία μας", είπε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Ιέρο.

Στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός τους, Χαβιέ Κλεμέντε, προσανατολίζεται στην πραγματοποίηση αλλαγών στην επιθετική γραμμή, με πιο πιθανό σενάριο τη χρησιμοποίηση από την αρχή του νεαρού επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης Φρανσίσκο Μοριέντες.

Στην αντίπερα όχθη ηΠαραγουανοί ανησυχούν για την ανικανότητα που παρουσιάζουν στο σκοράρισμα, αφού χαρακτηριστικό είναι ότι στο παιχνίδι με τη Βουλγαρία, η μοναδική φορά που απείλησαν τον Ζντράβκοφ, ήταν σ' ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Σιλαβέρτ.

Ο προπονητής της Παραγουάης, Πάουλο Καρπετζιάνι, θα αντικαταστήσει πιθανότατα τον επιθετικό Καρντόσο με τον Ραμίρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ