Παρασκευή 26 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Διαιτητής το Ιντερνετ!

Το Ιντερνετ δικαιώνει τον Αμερικανό διαιτητή Εσφαντιάρ Μπάχαρμαστ για την απόφασή του να δώσει πέναλτι υπέρ της Νορβηγίας, στο ματς με τη Βραζιλία. Σύμφωνα με μια φωτογραφία που υπάρχει στη σχετική σελίδα, ο Ζούνιορ Μπαϊάνο φαίνεται καθαρά να τραβάει από τη φανέλα τον Τόρες Αντρε Φλο, φάση που όμως δεν "έπιασε" η τηλεοπτική κάμερα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτητών του Παγκόσμιου Κυπέλλου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, έδωσε δίκιο στον Μπάχαρμαστ για τη συγκεκριμένη φάση, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο διαιτητής αποφάσισε ότι ο παίκτης της Νορβηγίας κρατήθηκε από τη φανέλα, από τον αντίπαλό του. Ολοι είπαν ότι δεν υπήρξε φάουλ, όμως η σελίδα του Internet, δείχνει πεντακάθαρα το τι ακριβώς συνέβη".

Ο Οντ Κόντεφλος, παραγωγός της νορβηγικής τηλεόρασης που έβαλε τη φωτογραφία μέσα στη σελίδα του συγκεκριμένου "site", δήλωσε: "Η φωτογραφία τραβήχτηκε από μέλος της σουηδικής τηλεόρασης SVT και δείχνει καθαρά ότι η απόφαση του διαιτητή να δείξει πέναλτι είναι πολύ σωστή. Πιστεύουμε ότι είναι η πρώτη φορά, που μια αμφισβητούμενη φάση, βρίσκει λύση μέσα από το Ιντερνετ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ