Τετάρτη 8 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΣΑΚ
Απάντηση στην "υψηλή" επίσκεψη

Ως μια προσπάθεια να εμφανιστεί ότι η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στις πλατιές λαϊκές μάζες χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η ΤΕ Φθιώτιδας της ΕΣΑΚ την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και του πολυμελούς κυβερνητικού κλιμακίου στην περιοχή.

Η ΤΕ Φθιώτιδας της ΕΣΑΚ καταγγέλλει επίσης και την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου του νομού για το λόγο ότι απέρριψε την πρότασή της να προετοιμάσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, τονίζοντας ότι η πλειοψηφία της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ βάζουν πλάτη για το πέρασμα αυτής της πολιτικής. Μιας πολιτικής, που ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία, κρατάει κλειστή τη ΒΕΛΚΑ, απαξιώνει τη ΛΑΡΚΟ, μειώνει τις θέσεις εργασίας, αυξάνει δραματικά την ανεργία, δεν αξιοποιεί τις ιαματικές πηγές του νομού, εμπορευματοποιεί την παιδεία, ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία, γυρίζει τις εργασιακές σχέσεις στο Μεσαίωνα.

Τέλος, σημειώνει ότι η επιλογή της Φθιώτιδας ως νομού για την προβολή του έργου της κυβέρνησης, που δεν ξεσηκώνει δήθεν καμία διαμαρτυρία, απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αφού σύντομα οι εργαζόμενοι, οι αγρότες οι μικρομεσαίοι εμποροβιοτέχνες και όλοι όσοι πλήττονται από αυτήν την πολιτική θα δημιουργήσουν αγωνιστικό μέτωπο απόκρουσης αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ