Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Υπογράφει ο Νικολα'ϊδης

Η "σκοτεινιά" στην ΑΕΚ από την αγωνία για την ετυμηγορία της ΟΥΕΦΑ και του αρμόδιου ευρωπαϊκού δικαστηρίου, αναφορικά με τη συμμετοχή της στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, μετριάστηκε από τη συμφωνία του Νικολαϊδη να παραμείνει για 3 ακόμα χρόνια. Ο διεθνής επιθετικός θα καρπωθεί περίπου 250 εκατ. δρχ. ετησίως παίρνοντας 150 εκατ. ως προκαταβολή. Η ρήτρα για πιθανή παραχώρησή του είναι 1 δισ. δρχ. την πρώτη περίοδο και 500 εκατ. δρχ. τη δεύτερη. Η υπογραφή του συμβολαίου θα γίνει σήμερα ή αύριο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει υπογράψει Ελληνας παίκτης.

Στο μεταξύ πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού Ρούλοφσεν (επιθετικός) και του Σκοπιανού Μπαμπούνσκι (λίμπερο) βρίσκεται ο δικέφαλος. Αμφότεροι είναι επιλογές του προπονητή και κυρίως φτηνοί. Πάντως πληροφορίες μιλούν ακόμα για σχεδόν έτοιμη συμφωνία με τον 25χρονο Ρώσο επιθετικό Αλεξάντερ Μάσλοφ που έπαιζε στην Αλμπαθέτε.

Φήμες θέλουν επίσης σ' εξέλιξη προσπάθεια ερχομού και του Πάντιτς ώστε να υλοποιηθεί η υπόσχεση γι' απόκτηση παίχτη εγνωσμένης αξίας. Από την ΠΑΕ όμως αυτό διαψεύδεται, με την επιφύλαξη "μήπως η ιδιοκτήτρια εταιρία έχει κινηθεί μόνη της χωρίς να μας ενημερώσει"!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ